Kategóriák

  Műveletek

  Pénznem

WebCloud felhőtárhelyek

Költséghatékony online platform
vállalkozásod számára!

Kötöttségek nélküli professzionális felhőtárhely az ideális
választás és hatékony megoldás minden célra. Fedezd fel webtárhelyeinket amelyek kimagasló
teljesítményt, gyorsaságot és biztonságot nyújtanak az NVMe SSD felhőplatformunk segítségével.
Válaszd ki az igényeidnek legmegfelelőbb NVMe SSD tárhely méretet!

Nem korlátozzuk a hozzáadható domainek, e-mail fiókok, adatbázisok és Ftp kapcsolatok számát.
Költséghatékony, erőteljes, gyors és biztonságos webtárhely!

Egyszerűen kezelhető

Nem korlátozzuk a hozzáadható domainek, e-mail fiókok, adatbázisok és Ftp kapcsolatok számát. Automata alkalmazás telepítő rendszerek. Választható PHP verziók 5.1-től - 8.1-ig, ingyenes SSL.

Erőforrások fiókonként

Felhasználói fiókonként magasak az erőforrások: 2 mag, 2 GB RAM, LVE-korlát: IO 30 MB/s, IOPS 1024, EP 30, NPROC 100. Ha kevésnek találod megduplázhatod, a termék kiegészítésekben találod.

99,9%-os rendelkezésre állás

A legújabb eszközöket és komponenseket használjuk, szervereink professzionális körülmények között üzemelnek, így garantálni tudjuk a szinte kiesés mentes, 99,9%-os rendelkezésre állást.

Biztonságos üzemeltetés

Biztonsági mentés 21 napra visszamenőleg a JetBackup 5 segítségével, LiteSpeed webszerver és LS Cache a sebességért, CloudLinux az ügyfelek adatainak véddelméért, Imunify360 malware védelem.

SpamExperts védelem

99,98%-os pontosságú felhő alapú SPAM szűrést kínálunk üzleti e-mail szolgáltatásunkban, amely tartalmazza a karanténkezelési funkciót is.

MailChannels e-mail védelem

Az IP-címek elosztott hálózatán keresztül küldjük tovább az összes levelet, ehhez a prémium MailChannels Cloud szolgáltatást alkalmazzuk.

Milyen alkalmazásokat futtathatok

Létrehozhatsz PHP alkalmazást (WordPress, WooCommerce, CakePhp, Laravel, Drupal, WHMCS, Joomla, PrestaShop, Magento stb), Node.js, Python vagy statikus webhelyet.

Professzionális támogatás

Gondod támadt szolgáltatásunk kezelésével, nem találtál válaszokat Tudásbázisunkban. Ne várj, nyiss egy támogatási jegyet és segítünk.

E-mail tárhely méretek

Alapesetben minden fiókhoz 30 db e-mail címet biztosítunk. A levelezési e-mail cím fiókjának maximális mérete 10 GB lehet.


Ingyenes webhelykészítő - Site.pro

Fogd és vidd webhelykészítő magán és üzleti megoldásokhoz. Nincs szükség tervezési vagy kódolási ismeretekre!Professzionális vezérlés

Hostigo DA Extended vezérlőpult az egyszerű kezelésért!
Gyakran ismételt kérdések

Rendkívül rugalmasan állunk ügyfeleinkhez, de vannak bizonyos szabályaink. Nem használhatod a tárhelyszolgáltatásokat biztonsági mentési lehetőségként vagy fájlmegosztásként. Ezért minden, a szervereinkre feltöltött fájlnak a tárhelyszolgáltatás használatának részeként láthatónak és elérhetőnek kell lennie a külvilág számára (weben látható), kivéve, ha szükség van rájuk annak a webhelynek a működtetéséhez, amelynek részét képezik. A MySQL adatbázisok mérete 1024 megabájtra korlátozódhat. Ezt a méretet meghaladó adatbázisokat csak előzetes beleegyezéssel futtathatsz felügyeletünk alatt. A video- vagy audiofájlok letöltését lehetővé tevő webhelyeknél fenntartjuk a jogot, hogy fiókonként 10 GB-os korlátot írjunk elő.
Minden adatblokk három különböző fizikai szerveren van tárolva (hármas replikáció).
A Hostigo által nyújtott bármely szolgáltatás használatával Ön elfogadja, hogy ne sértse meg a vonatkozó állami vagy helyi önkormányzat törvényeit, rendeleteit vagy más hasonló előírásait. Nem továbbíthat semmilyen kéretlen kereskedelmi vagy tömeges e-mailt, és nem vehet részt olyan tevékenységben, amelyről ismert vagy tekinthető spam küldésnek. Ne kommunikáljon illegálisan hírcsoportokkal, levelezőlistákkal, chatekkel vagy más internetes fórumokkal. Ne engedjen illetéktelen hozzáférést webhelyéhez, saját tárhelyfiókjához vagy bármely más ügyfelének fiókjához. Nem engedélyezheti a rosszindulatú szoftverek távoli kódfuttatását a Hostigo által biztosított tárhelyfiókon keresztül. További korlátozásokról az ASZF-ben tájékozódhat.
Igen, felhasználói fiókonként tudod az alapesetben (2 mag, 2 GB RAM fiókonként, LVE-korlát, IO 30 MB/s, IOPS 1024, EP 30, NPROC 100) erőforrásokat megduplázni. Weboldalunkon a termék kiegészítéseknél tudod megrendelni. Az erőforrás duplázásának a költsége 3800 Ft/hó.
A helyi tárolóval rendelkező kiszolgálók minden adatot RAID10-ben tárolnak. Ez hibatűrést biztosít hardverhibák esetén. Nagy I/O teljesítményre és alacsony késleltetésre optimalizáltak, és különösen alkalmasak olyan alkalmazásokhoz, amelyek gyors hozzáférést igényelnek alacsony késleltetésű lemezekhez, például adatbázisokhoz.
logos responsive_logos