Közelgő ármódosítások – 2024. január

A Hostigo-nál megingathatatlan elkötelezettségünk mindig is az volt, hogy páratlan szolgáltatást és innovációt nyújtsunk a hosting iparágban. Rendkívül büszkék vagyunk az elért eredményekre és a belénk fektetett bizalomra. Az elmúlt 12 hónap során számos fejlesztést vezettünk be: Továbbfejlesztett DDoS védelem: ... Tovább... »

2023. Dec. 11.
Jelentős központi áremelés a .hu végződésű domaineknél

A mai nappal a hazai központi Nyilvántartó (domain.hu) megerősítő tájékoztatást adott ki a domainregisztrációs és egyéb, a .hu végződésű domaineket érintő árak díjemeléséről. 2024. január 1-jétől a következő változások lépnek életbe: A .hu domainhosszabbítási és átregisztrációs díjak körülbelül 30%-kal ... Tovább... »

2023. Dec. 08.
Imunify360 és JetBackup integráció

Örömmel értesítjük tisztelt cPanel ügyfeleinket, hogy továbbfejlesztettük rosszindulatú programok elleni védelmi folyamatainkat. Miközben mindig is kínáltuk az Imunify360-at a csúcsminőségű biztonság érdekében, a JetBackupot pedig a megbízható biztonsági mentések érdekében, most ezeket a megoldásokat integráltuk, hogy ... Tovább... »

2023. Oct. 26.
Hamarosan elérhető a teljesen integrált Sitejet Builder a cPanelben!

Ezzel a gyors és intuitív webhelykészítővel bárki könnyedén létrehozhat lenyűgöző webhelyeket közvetlenül a cPanelből. Úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse a munkafolyamatokat azáltal, hogy minden szükséges eszközt egy helyen biztosít: tárhelyszolgáltatást, biztonságot és a webhelykészítést. Nézzük meg, milyen ... Tovább... »

2023. Oct. 12.