Kategóriák

  Műveletek

  Pénznem

A biztonságos, titkosított kommunikáció alapja egy megbízható GoGetSSL® tanúsítvány

Tanúsítvány nélküli internetes szolgáltatások, honlapok üzemeltetésének veszélyes és visszafordíthatatlan következményei lehetnek.

Domain érvényesítés (DV) Alapvető biztonság

Csak domain érvényesítés. Kiadva percek alatt. Ideális blogokhoz, közösségi médiához és személyes weboldalakhoz.

Szervezet érvényesítés (OV) Erős üzleti szintű SSL

Alapvető személyazonosság-ellenőrzés. Ideális kisvállalkozások weboldalához és személyes információkat feldolgozó oldalakhoz.

Bővített érvényesítés (EV) Maximális védelem és biztonság

Kiterjesztett személyazonosság-ellenőrzés. Ideális üzleti és e-kereskedelmi webhelyekhez, amelyek maximális biztonságot biztosítanak a látogatók számára.

A GoGetSSL® tanúsítvánnyal védett honlap, webáruház biztonságos, nem lehallgathatóak az adatok, jelszavak és bankkártyaszámok.

A legtöbb böngészőben tanúsítványtól függően egy kis lakat, https-sel kezdődő webcím jelzi az érvényes SSL meglétét. A böngészők már figyelmeztetnek is ha nem titkosított honlapon járunk. A Google pedig a találati listán is hátrébb sorolhatja a hitelesítés nélküli weboldalakat.

GoGetSSL® Domain SSL
✴︎ 4,800 Ft Évente
Tartomány validálás
Kiadási idő 5 perc
Érvényes 1 évig, automata megújítás
Kis weboldalakhoz és projektekhez ajánljuk, ahol nincs szükség a végfelhasználók magasabb bizalmi szintjére.
GoGetSSL® Wildcard SSL
✴︎ 44,600 Ft Évente
Tartomány validálás
Kiadási idő 5 perc
Érvényes 1 év
Kis weboldalakhoz és projektekhez ajánljuk, ahol nincs szükség a végfelhasználók magasabb bizalmi szintjére.
GoGetSSL® BusinessTrust OV
✴︎ 31,900 Ft Évente
Szervezet ellenőrzése
Kiadási idő 1-3 nap
Érvényes 1 évig, automata megújítás
A szervezeti tanúsítványok lehetővé teszik a végfelhasználók számára, hogy ellenőrizzék a meglátogatott weboldal nevét, címét és telefonszámát.
GoGetSSL® BusinessTrust EV
✴︎ 55,400 Ft Évente
Kiterjesztett szervezet ellenőrzés
Kiadási idő 2-7 nap
Érvényes 1 évig, automata megújítás
Javasoljuk a kiterjesztett érvényességi tanúsítványt az e-kereskedelem, a bankok, és az online szolgáltatásokat nyújtó és fizetéseket fogadó webhelyek számára.

Gyakran ismételt kérdések

Az SSL tanúsítvány a felhasználó és a webszerver között titkosítással és hitelesítéssel teszi biztonságossá a kommunikációt. A legtöbb böngészőben tanúsítványtól függően egy kis lakat, https-sel kezdődő webcím jelzi az érvényes SSL meglétét. A böngészők már figyelmeztetnek is ha nem titkosított honlapon járunk. A Google pedig a találati listán is hátrébb sorolhatja a hitelesítés nélküli weboldalakat. Az SSL tanúsítvánnyal védett honlap, webáruház biztonságos, nem lehallgathatók a bizalmas adatok, jelszavak, bankkártyaszámok. Az SSL tanúsítványoknak van érvényességi ideje, melyet annak lejárata előtt érdemes megújítani. Amint a tanúsítvány lejár, a honlap védelme megszűnik, és erről a felhasználót a böngészők is figyelmeztetik, ne felejcse el megújítani.
A GoGetSSL® tanúsítvány minden olyan honlaphoz erősen ajánlott, amely személyes adatokat dolgoz fel vagy pénzügyi tranzakciókat végez. Nem csak egy bizalom növelésére szolgáló eszköz, hanem valódi, biztonságos védelmet biztosít a honlap és a szerver által küldött és fogadott adatoknak.
A Let’s Encrypt tanúsítványt egy nonprofit hitelesítés szolgáltató hozta létre, hogy mindenki számára ingyenesen legyen elérhető SSL tanúsítvány, így növelve az internet biztonságosságát. Mivel ingyenes, csak domain ellenőrzésű hitelesítést és alapvető titkosítást tartalmaz, így pénzügyi tranzakciókhoz, érzékeny személyes adatok kommunikációjához nem elégséges, valamint nem kínál bizalmi pecsétet és nem jár hozzá támogatás sem. A fizetős GoGetSSL® tanúsítványok bár költséggel járnak, de biztosak lehetnek benne, hogy adataik titkosított csatornán jutnak el a szerverre. Nem elhanyagolható az sem, hogy tanúsítványtól függően 10000, sőt akár 1,75 millió dollár garanciát is vállalnak szolgáltatásuk megbízhatóságára. Manapság már mindenhol egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a személyes és pénzügyi adatok védelmére. Az évi néhány ezer forintos tanúsítvány költsége szinte nem is tehető mérlegre a vásárlók adatainak biztonságával.
A GoGetSSL® tanusítványokat ingyenesen telepítjük, ha nálunk van a tárhelye (cPanel vagy DirectAdmin), vagy menedzselt szolgáltatásainkat használja (Wordpress, WooCommerce, Menedzselt VPS). Ha bármilyen kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.