Betöltés...

Az új Sitejet Builder – A forradalmi weboldalkészítő megoldás cPanelben

Az új Sitejet Builder – A forradalmi weboldalkészítő megoldás cPanelben

Képzeljen el egy olyan eszközt, ami új dimenziókat nyit a weboldalépítés világában. A Sitejet Builder, amely hamarosan teljes mértékben integrálódik a cPanelbe, pontosan ezt ígéri: egy zökkenőmentes, kreatív és lenyűgöző weboldalkészítési élményt, ami mindenkit lenyűgöz majd. A Hostigo büszkén jelenti be, hogy hamarosan elérhetővé válik ez az újítás, amely minden bizonnyal forradalmasítja mindenki és egyben ügyfeleink weboldalkészítési folyamatait is. Készüljön fel egy új korszakra, ahol a weboldalépítés még soha nem volt ennyire egyszerű, gyors és látványos mindezt bármilyen plusz költség nélkül!

Az új Sitejet Builder főbb jellemzői

 

Több mint 140 sablon közül választhat

A Sitejet Builder több mint 140 különböző, előre tervezett sablont kínál, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy könnyen találjanak olyan dizájnt, ami megfelel az igényeiknek és stílusuknak.


Teljes design rugalmasság

A felhasználók teljes mértékben testreszabhatják a választott sablont, beleértve a színeket, betűtípusokat és elrendezést, így biztosítva, hogy a weboldaluk tükrözze saját márkájukat és stílusukat.


Vállalati arculat védelme

A Sitejet Builder biztosítja, hogy a weboldalak megőrizzék a vállalati arculatukat és következetesen tükrözzék a márkát, amely kulcsfontosságú a márkahűség és azonosítás szempontjából.


Globális design beállítások

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen alkalmazzanak általános design beállításokat az egész weboldalukon, biztosítva hatékonyság megőrzését.


AI-vezérelt szöveggenerátor

Ez egy olyan eszköz, amely mesterséges intelligenciát használ a szöveges tartalom automatikus létrehozásához. Képes releváns és összefüggő szöveget generálni adott témában vagy irányelvek alapján. A mai világban az AI technológiát használók tábora egyre csak növekszik, ami sok esetben megkönnyebítheti a felhasználók munkáját, ezáltal ennek a támogatásnak köszönhetően az optimalizált tartalomkészítés egyszerűvé és hatékonnyá válhat.

Dinamikus tartalomgyűjtemények

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyűjteményeket hozzanak létre és kezeljenek tartalmakat, amelyek dinamikusan frissülnek és integrálódnak a weboldalukon.
 

Ingyenes stock fotók és videók

A Sitejet Builder tartalmaz egy beépített könyvtárat stock fotókkal és videókkal, amelyeket a felhasználók felhasználhatnak a weboldalukon ingyenesen, így gazdagítva a vizuális tartalmat anélkül, hogy további tartalmakat kellene keresnie vagy vásárolnia és extra költségeket fizetni.


SEO-optimalizált tartalomjavaslatok

A platform javaslatokat nyújt a SEO-barát tartalomra, segítve ezzel a weboldalakat abban, hogy jobb helyezést érjenek el a keresőmotorokban.


Drag & drop szerkesztő, nincs szükség fejlesztői tapasztalatra

A Sitejet Builder egy felhasználóbarát, Drag & drop (húzd és ejtsd - egérrel való tartalommozgatás) alapú szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fejlesztői ismeretek nélkül hozzanak létre és szerkesszenek weboldalakat bármilyen kódolás nélkül.


Professzionálisan tervezett sablonok

A kínált sablonokat profi tervezők készítették, biztosítva, hogy a felhasználók magas színvonalú, professzionális megjelenésű weboldalakat hozzanak létre.

eCommerce funkcionalitás

A platform támogatja az eCommerce weboldalak létrehozását, beleértve a terméklistázásokat, kosár funkciókat és online fizetési lehetőségeket.
Dinamikus tartalomgyűjtemények
Olyan tartalmak, amelyek változnak vagy frissülnek az idő múlásával vagy a felhasználói interakciók hatására. Ezek segítenek a weboldalakat frissen és érdekfeszítően tartani.



Testreszabhatóság widgetekkel

A felhasználók különböző "widget"-eket (kis alkalmazásokat vagy eszközöket) adhatnak hozzá a weboldalukhoz, hogy további funkciókat vagy tartalmakat integráljanak.


Többnyelvűség a siker érdekében

A weboldal több nyelven is beállítható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy különböző nyelvi háttérrel rendelkező látogatókat is kiszolgálhassanak, növelve ezzel globális elérhetőségüket és vonzerejüket.
A cPanel licenccel együtt jár, nincs extra költség
A Sitejet Builder a cPanel licenccel együtt érkezik, így nincs szükség további költségekre a használatához.


Összegzés

A Sitejet Builder integrálása a cPanelbe áttörést jelenthet majd a weboldalkészítés terén, mivel az egyszerűsített weboldalkészítés révén lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felhasználói élményre fókuszált módon, bonyolult kódolási ismeretek nélkül hozzanak létre és kezeljenek weboldalakat. Mivel az összes tartalom ezentúl egy helyen koncentrálódik, így a Sitejet Builder egyesíti a webdesign, tartalomkezelés és SEO optimalizálás és a mesterséges intelligencia eszközeit, így a felhasználók egy központosított, felhasználóbarát felületen keresztül kezelhetik weboldaluk összes aspektusát. Továbbá, a design és tartalomkészítés funkciók széles skálájának köszönhetően, a felhasználók teljes mértékben testreszabhatják weboldalukat, lehetővé téve számukra, hogy egyedi és vonzó tartalmat hozzanak létre. Mindezek összességében azt jelentik, hogy a Sitejet Builder nem csupán egy eszköz a weboldalkészítéshez, hanem egy teljes körű megoldás bárki számára, amely minden szükséges funkciót biztosít a professzionális és hatékony weboldalak létrehozásához.

Várható megjelenés: következő nagy cPanel frissítéskor

Hozzászólás (0)

Szóljon hozzá!